söndag 29 april 2012

Kungsträdgården den 28 april

Människorna fotade i massor.




Är vi i Japan?

söndag 22 april 2012

Hipstamatic

År 1967?
År 1983?
Jag har Hipstamatic-appen installerad i min i-Phone och den är rolig att leka med. Under påsken testade jag olika filmrullar och linser och det blir en hel coola bilder. Det känns som bilderna visar en svunnen tid fastän det är år 2012.

Pääsiäiskortti

Lähetin tuttavalle omatekoisen pääsiäiskortin. Siitä tuli mielestäni aika soma.

Mina bidrag till Påskparaden

Paris-11
Fågeltider
Svensk Scrapbooking hade en hel del ut-maningar under april som gick under namnet Påskparaden. Jag var med i två av utmaningarna. Jag gjorde Paris-11 efter en skiss (och fick samtidigt testa mina nya hexagondies!) och Fågeltider gjorde jag efter tema fåglar.

Aprilutmaning - En liten butik

En liten butik har en skissutmaning och eftersom jag gillade skissen så var det bara att sätta igång att pyssla! Jag hade precis inköpt You Do´s papper som imiterar trä så det passade perfekt att testa det samtidigt. Banden på rosorna kallas för seam binding ribbon och finns i olika färger. Jag använder ofta banden på tags men nu blev det blommor istället. (Klicka på bilden så blir den större.)

fredag 20 april 2012

Scrappaloss - apriltävling

Temat på Scrappaloss aprilutmaning var att göra en tag i valfri storlek. Här är mitt bidrag. (Klicka på bilden så blir den större.)