torsdag 3 november 2011

Inspiroidu # 183

Inspiroidun tämänkertainen haaste om nimeltään virhe. Kaivoin heti esiin kolme valokuvaa eläimistä jotka syystä tai toisesta eivät halunneet olla kuvassa mukana. Onneksi oli digikamera ettei filmiä mennyt hukkaan :) Olin jo aikaisemmin harkinnut tehdä leiskan epäonnistuneista eläinkuvista ja miten vaikeaa on kuvata liikkuvia eläimiä ja siksi olikin kuvat jo valmiina odottamassa oikeaa hetkeä.

onsdag 2 november 2011

Basic Grey Challenges #56

Basic Greypaper: Archaic dotpaper (Ancient) and Stella Ruby - darkbrown paper

Basic Grey Challenges - #56 Anything Goes
Gillar man Basic Grey ska man absolut vara med för utmaningarna går ut på att ha med minst en produkt från märket Basic Grey.

Paris...

Är ytterst dålig på att skräppa layouter med mer en bild men har plötsligt börjat snegla på skisser med flera foton. Blev inspirerad av en layout i ett äldre nummer av Creation Keepsakes och satte i gång på direkten! Temat är härliga Paris...

tisdag 1 november 2011

Höstpyssel...


Svensk Scrapbooking har månadsutmaningar med olika teman och jag hann vara med i två av dem. En av utmaningarna var att använda sig av höstfärger (se den översta layouten) och den andra var en skissutmaning (den nedersta är gjord efter skissen).

Om man tittar noga ser man en liten skata i båda layouterna... det är min nya favoritstämpel från You Do och den hamnar lite varstans. Den är ju så söt! You Do är ett svenskt stämpelmärke och de har gett ut stämplar med höstmotiv som är typiskt svenska/finländska som syltburk, stövlar, svampar och skata. Roligt med stämplar som kommer härifrån!