söndag 30 augusti 2009

Bloggcandy hos Anna


Anna har en utlottning i sin bloggoch den ut ikväll så man får skynda sig om man ska vara med!
Tävlingen riktar sig till alla papperspysslare och färgskalan går i vitt-grönt-gult-aprikos.

söndag 23 augusti 2009

Udfordring #4

A Little Bird Told Me har en ny udfordring/utmaning och denna gång är utmaningen följande: "A little bird told me, der var noget som virkelig satte kulør på din sommer." Här är mitt bidrag som heter "Ingmans glass tillhör sommaren." Ingman är ett finskt glass/is-bolag och deras glassar är urgoda! Varje sommar jag är i Finland måste jag äta Ingmans glass!

Fotoutmaning hos Karlssons Scrap

I juli hade Karlssons Scrap en utmaning där man skulle bli inspirerad av ett foto. Fotot hade mycket turkost och rött därav färgerna i min lo.

Syrenlila utmaning!

Scrapgalen hade tidigare i sommar en utmaning där man skulle göra något som man aldrig gjort förut. Jag tycker absolut inte om syrenlila och valde därför att scrappa i den färgen. Som tur hittade jag cardstock i syrenlila; det hade kommit med i något månadskit för syrenlila papper köper jag inte frivilligt :) !

lördag 15 augusti 2009

Färgutmaning hos Scraplagret


Scraplagret har en färgutmaning där man enbart ska scrappa i färgerna turkos och olivgrön. Det enda i mitt bidrag som inte är i dessa färger är fotomattan (och fotot förstås). Eftersom turkos och olivgrön tillhör mina favoritfärger så var utmaningen extra kul att delta i. Här är resultatet.

fredag 14 augusti 2009

Utlottning på Kutzingar

Kutzingar har en utlottning och den 15/8 dras en vinnare! Så här ser vinsterna ut:


  • scallops and dots border
  • 3 st plastfickor med plats för 8 dies och 3 st med plats för 16 dies
  • 2×2 goozebumps – good luck
  • 1 st zip e cuts siffer die siffror 0-9 tror typsnittet heter zoe
  • clear stamps och tags från förra julens gift set
  • universal scraper
  • 4 st cuttlebug dies charms

och sist men inte minst en archivers exclusive födelsedags pingvin.

lördag 8 augusti 2009

Pipoos - holländsk pysselbutik


I själva Amsterdam finns inte en enda scrapbutik utan alla renodlade scrapbutiker finns (så vitt jag vet) på andra orter och i andra städer. Lyckades dock hitta en hobbybutik som heter Pipoos i Amsterdam Noord. Adressen är Buikslotermeerplein 308 och själva butiken ligger i ett stort köpcentra som heter Winkelcentrum Boven`t Y. Om man vill ut på äventyr utanför Amsterdam city så ska man bege sig hit. Från Amsterdam centralstation går gratis båtar över till Noord. På andra sidan började vi först promenera men sen upptäckte vi att det går bussar till köpcentrat. Pipoos är verkligen värt ett besök för det fanns massor av scrapsaker + annat pyssel i butiken! Butiken tar INTE Visa!

onsdag 5 augusti 2009

UUSI SUOMALAINEN HAASTEBLOGI

Keskiviikkona 12.8.2009 aukeaa uusi suomalainen HAASTEBLOGI!!! Joka haasteen jälkeen suoritetaan arvonta ja neljä suomalaista kauppaa ovat luvanneet sponsoroida voittajia. Odotan innolla lisää...