tisdag 28 juli 2009

JP-hobbys sommartävling

JP-hobby har en sommartävling som går ut på att man inte får använda ett foto i sitt alster utan det måste vara något annat. Jag hittade ett fint annonsblad på sommarmusik i Åbo domkyrka.

lördag 25 juli 2009

Amsterdam





Amsterdamshopping


Scrapbooking är inne även i Holland och de ger bl a ut hela tre scraptidningar! Dessvärre hittade jag bara en enda butik som säljer scrapsaker i Amsterdam och men å andra sidan var det en mycket bra affär.

Scrappiztävling

Scrappiz hade tidigare i juli en utmaning där man skulle inspireras av en glass. Jag följde reglerna bokstavligen och scrappade min favoritglass rakt av.

söndag 19 juli 2009

Udfordring #3

A Little Bird Told Me har en ny utmaning och den här gången ska man göra sitt eget mönsterpapper. Jag gjorde mitt papper genom att stämpla och embossa olika mönster. Resultatet blev så här och layouten heter Påsk i Paris. Fotot är taget i Jardin du Luxembourg där barnen fick leka med små segelbåtar i en damm. Tak for en sjov udfordring!

fredag 17 juli 2009

Utlottning i Annes Scrapperi

Annes Scrapperi lottar ut detta somriga pysselpaket bestående av en stämpel och sorigt papper.
Såhär skriver Anne: "Godispåsen innehåller en söt liten Oakley stämpel från Whiff of Joys nya sommarkollektion, Papper från Paper Pads 6x6 från Making Memories Just chilling kollektioner boy och girl. Det är sammanlagt 24 papper i storlek 15x15. Du har till den 31 juli på dig och den 1 augusti drar jag en vinnare."

Yoli firar ny blogg

DSC03799

Yoli firar att hon har en ny blogg och det gör hon med besked. Hon lottar nämligen ut allt det man ser på bilden!!! Den som vinner får också ett av hennes egenskapade smycken. Utlottningen sker 31 juli och mer information finns på Yolis blogg. Jag hoppas verkligen på tur!!!

Godis från Handstämplat


Handstämplat har en julitävling där de lottar ut allt detta härliga i pysselväg!!! Jag som tokgillar Maya Road är självklart med!!! Om du vill vara med så hänvisar jag till Handstämplats sida men observera att tiden går ut den 25/7.

Julicandy


Lillblommans blogg fyller 2år och hon firar genom att lotta ut detta (slurp!) härliga godis! GRATTIS till bloggen, Lillblomman! Och hoppas naturligtvis på tur...

lördag 4 juli 2009

Go journaling!!!


A Little Bird Told Me har en utmaning där man skulle använda sig av text och journaling tags. Så här ser mitt bidrag ut.

torsdag 2 juli 2009

Scrappiz skisstävling


Scrappiz har en skisstävling och så här ser mitt bidrag ut. Fotona är tagna I Rosendahls trädgård för många år sedan.

JAG VANN!!!

Vilken lyckovecka det har varit! Först vann jag i Annas utmaning (jag var dock den enda deltagaren så därav priset men ändå) och nyss läste jag att jag var en av de tio som vann en exklusiv stämpel i Stämpelbodens utlottning! Nu hoppas jag även på tur i Scrappiz skissutmaning...