onsdag 31 december 2008

2009


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA! GOTT NYTT ÅR!

söndag 28 december 2008

Joulupuuhailua...


Tässä tämän päivän puuhailuja. Tein tämän tonttuleiskan erääseen kilpailuun joten saa nähdä miten käy... Kirjaimet tulevat Quickutzin Jolly-aakkosista, samoin leima.

torsdag 25 december 2008

HYVÄÄ JOULUA GOD JUL

HYVÄÄ JOULUA! GOD JUL!

söndag 21 december 2008

Julpyssel



Pysslade för full igår och gjorde lite hjärtan och julstrumpor att hänga upp mellan dörrarna.

lördag 20 december 2008

Motljus

Jag deltog i fredagsskissen som Scrapaddicted blogg ordnade. Den blev publicerad igår på bloggen. Roligt :) ! Lilys skisser är urhärliga att jobba efter!!!

söndag 14 december 2008

Hurra jag vann!!!


Pyssel.net hade en cyberpyssel-tävling under helgen och jag deltog med ett bidrag. Till mina stora förvåning vann jag första pris (tävlingsansvarige hade lottat ut vinsten). Priset var ett presentkort på 150kr i hennes webshop. Vilken julklapp! Här ska det shoppas stämplar under jullovet... :)

Mitt bidrag till tävlingen är här till vänster. Skissen man skulle följa var inspirerad av en lussebulle och det kan man nog se på mitt bidrag också.

tisdag 2 december 2008

Julbrådska

Varje år kommer julen tidigare och tidigare -känns det som i allafall. Gjorde en lo som ska skildra känslan av att inte riktigt hinna med och därför blev den medvetet hysterisk med många detaljer och dekorationer. Dekorationerna kommer från Jolly-setet och så även den runda stämpeln (som i misstag blev upp och ner) . Fotot är en liten julfigur och t o m den ser lite förvånad och överraskad ut...
Hörde igår att plattformen till min Revolution närmar sig landet... snart kan jag stansa ut lite Jolly-bokstäver!

Höstens skörd





Visar några lettersize jag gjort under hösten. Testade mitt nya Metro Classic-alfabet på de två sista. Blomfotona är tagna i en koloniträdgård i närheten.